TOTS 21

Imatges de l’actuació. Fotos: Ajuntament

El passat divendres a la nit rodencs i visitants van poder gaudir a la plaça de l’Església d’un concert de proximitat, íntim i únic, del pianista i compositor Carles Cases. Va estar acompanyat pel violí d’Alberto Reguera i el violoncel d’Sveta Trushka, amb un format que ha batejat com Strings Band.

Cases va fer un recorregut per les seves millors obres i bandes sonores més rellevants dels seus trenta anys de carrera musical, amb noves versions i arranjaments escrits especialment per aquesta formació de tres instruments tan especial i única.

El compositor havia visitat Roda de Berà l’any 2014 per recollir el Premi Honorífic de la 7a edició del FIC-CAT, dedicada a les bandes sonores, en ser el compositor més important de bandes sonores del cinema català amb més d’una setantena de temes composats per al cinema al llarg de la seva carrera.

Els músics van aconseguir completar l’aforament màxim permès, i l’Ajuntament va garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i higièniques per la Covid-19.

Redacció