.

.

TOTS 21

Presentació de l’exposició al Centre de Lectura. Foto: Ajuntament

La sala petita del Museu Salvador Vilaseca de Reus, al raval de Santa Anna, acollirà des del 13 de gener fins al 19 de març l’exposició ‘El Reus de les sis copes. Joan Sabater i l’època daurada de l’hoquei reusenc’, comissariada per l’historiador Joan Navais, i en una iniciativa público privada que compta amb el Centre de Lectura, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i diverses empreses patrocinadores.

La presentació de la futura exposició s’ha fet a la sala de Conversa del Centre de Lectura i ha comptat amb la presència dels regidors Daniel Recasens, de Cultura i Política Lingüística, i Josep Cuerba, d’Esports; el president de l’entitat cultural de la ciutat, Lluís Miquel Pérez; el director del Museu de Reus, Marc Ferran, i el comissari de la mostra.

Aquesta serà una exposició que il·lustrarà, de forma atractiva i didàctica, la trajectòria esportiva ascendent de l’hoquei sobre patins, al mateix temps, que analitzarà el paper social i simbòlic que ha jugat aquesta pràctica esportiva en la identitat reusenca contemporània. Una bona part de la base de l’exposició ha sortit de col·leccions privades.

Redacció