.

Una imatge de la trobada

Una imatge de la trobada

Una setantena de mestres de la demarcació de Tarragona ha assistit a la trobada que el Servei Pedagògic del Museu d’Art Modern de la Diputació (MAMT) ha organitzat per presentar les activitats educatives per al curs 2014-2015. La jornada s’ha iniciat amb una xerrada informativa sobre les activitats del MAMT Pedagògic, i ha continuat amb l’explicació de la normativa per realitzar una visita al museu. També ha servit per presentar els projectes de col·laboració entre el Museu i les escoles.

Durant la sessió s’ha presentat l’audiovisual El MAMT Pedagògic i les escoles, produït per El joc Produccions amb la participació de l’Escola d’Educació Infantil Tic Tac, l’Escola Sant Salvador i el Col·legi Mare Nostrum, que mostra d’una forma pràctica en què consisteix una visita al Museu i les pautes que han de seguir els  mestres durant el desenvolupament de la visita.

La jornada ha finalitzat amb una visita a les instal·lacions del MAMT, que ha servit per mostrar al professorat les col·leccions d’aquest espai i durant la qual s’ha informat sobre com aplicar les pràctiques artístiques de les escoles al Museu d’Art Modern i  a les seves col·leccions.

A la trobada hi han assistit representants de diverses escoles d’Altafulla, Castellvell del Camp, Llorenç del Penedès, Perafort, Reus, Salou i Tarragona.