.

.

TOTS 21

La trobada es farà al Centre Cívic de Sant Salvador. Foto: Tarragona.cat

El moviment veïnal català es reuneix dissabte a Tarragona a la seva 32aAssemblea amb debats centrals en la reforma de la sanitat i el control dels serveis públics. En el decurs de la trobada s’anunciarà el desplegament d’un projecte pioner contra la pobresa energètica al barri tarragoní de Camp Clar.

Quin són els projectes i les lluites que el moviment veïnal català assumirà col·lectivament? Com es posicionen les AV davant del Pacte Nacional pel Referèndum, la reforma dels CAP i el control dels serveis públics com a eina d’empoderament del veïnat?

Aquests seran els temes centrals que vertebraran la 32a Assemblea General de les Associacions Veïnals de Catalunya, organitzada per la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), que se celebrarà aquest dissabte 18 de març al Centre Cívic de Sant Salvador de Tarragona amb el lema ‘Som barris, fem comunitat’.

L’encontre veïnal arrencarà a les 9’30h amb les intervencions del director General d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; la consellera de Festes, i Patrimoni Històric de l’Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria; i el president de la CONFAVC, Jordi Giró.

Un punt fort de l’assemblea serà l’anunci de la posada en marxa del projecte «A-porta», en el marc del Pla de Treball del 2017; un servei pioner per a lluitar contra la pobresa energètica inspirat a un programa francès que s’ha desplegat a les banlieues de París i Lille, i al barri barceloní de Ciutat Meridiana des de la tardor passada.