.

.

TOTS 21

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha presentat avui el nou equip de directors i directores dels Serveis Territorials. Foto: Cedida

El morellenc Adam Manyé ha estat nomenat director territorial d’Educació a Girona. Nascut el 1967 a El Morell (Tarragonès), és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat Central de Barcelona (1990) i té un postgrau en Direcció i gestió de centres educatius de la Universitat Rovira i Virgili (2014).

Des del 2015 fins a l’actualitat ha estat Inspector d’Educació a Girona. En l’àmbit educatiu, ha estat professor, director de l’Institut La Mar de la Frau (Cambrils), director i assessor al Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès i Coordinador dels Serveis Educatius del Tarragonès. També va ocupar el càrrec de director dels Serveis Territorials del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació a Tarragona del 2007 al 2011.

Altrament, avui s’ha confirmat el que avançava ahir Tots21: el nou director territorial d’Educació al Camp de Tarragona és el cambrilenc Joan Manel Audí, professor a l’Institut Mar de la Frau de Cambrils. D’altra banda, Montserrat Perelló ha estat nomenada directora a les Terres de l’Ebre.

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha presentat avui el nou equip de directors i directores dels Serveis Territorials d’Educació davant dels mitjans de comunicació. Ha destacat que “renovem 8 dels 10 directors i directores territorials, 6 dels quals són incorporacions que venen dels equips directius de centres educatius i 4 d’ells eren directors i directores fins a dia d’avui”. També ha presentat la nova directora general d’Alumnat, Rut Ribas, nomenada ahir pel Govern.

Redacció