.

Quan encara no han passat ni 24 hores des del final de la Festa Major de Sant Martí, la Festa Major d’hivern del Morell, ja es pot dir que han estat uns dies en què “tots els veïns i veïnes del poble s’han abocat al carrer i no s’han perdut ni un dels actes del programa”. Així ho destaca la regidora de Cultura,  Festes i Joventut, Judit Fernández, que afegeix que  han estat unes festes multitudinàries”, amb una trentena d’activitats dirigides a tota mena de públic.

Prop de 1.400 persones van assistir al Concert Jove de divendres a la nit.

Entre aquelles propostes que han reunit més públic hi ha el Concert Jove de divendres a la nit. Tal com apunta Fernández, “el fet que La Pegatina fes al Morell l’últim concert a Catalunya de la seva gira, unit  a la popularitat de Doctor Prats” va fer que l’actuació fos tot un èxit, amb 1.400 assistents que van gaudir també de la música de Dj Sendo. I encara en l’apartat musical, l’Orquestra Maravella va registrar una bona afluència tant en el concert de tarda com en el ball de Festa Major.

El Ball de Diables va tenir també el seu espai amb una carretillada i la presentació dels seus nous vestits.

Així mateix, els actes de carrer, com la cercavila o el seguici, van fer les delícies dels més petits, que van seguir capgrossos i gegants per tota la vila. I dissabte al matí, les famílies van passar una molt bona estona amb la companyia Circ Pistolet i l’espectacle ‘En companyia’, amb pallassos i números acrobàtics  de trapezi i teles. El Ball de Diables va tenir també el seu espai amb una carretillada i la presentació dels  seus nous vestits, així com de la nova junta de l’Associació Cultural Embruix. Mentre que diumenge els protagonistes van ser els Martins i les Martines del poble, amb l l’ofici i la recepció, “un dels actes que més il·lusió  em fa com a  regidora”, incideix Fernández.

El punt final de la festa per als més petits el va posar el Divertiland.

El punt final a aquests dies tan especials el va posar el Divertiland, amb rocòdrom, tirolina, jumping, jocs gegants i tradicionals que van convertir el matí de dilluns en una festa pels morellencs i morellenques més petits. I per als més grans, Bruno Oro va ser l’encarregat de tancar les festes i de fer emocionar  tothom amb l’obra de teatre ‘Immortal’, que va omplir el Teatre-Auditori.

Imatges dels actes més tradicionals de la festa.

Finalment, la regidora vol posar de manifest la gran implicació que les entitats locals posen en aquestes festes. “Sense elles, molts dels actes no serien possibles!”, assegura. Així mateix, es mostra “molt agraïda amb l’alta participació de la gent del poble, que fa que aquests dies siguin extraordinaris”.

Fotos: Ajuntament del Morell