.

L’Ajuntament del Morell és el més ben valorat en la categoria de viles d’entre 1001 i 5.000 habitants. Foto: Cedida

L’Ajuntament morellenc ha revalidat la primera posició en el Reconeixement Administració Oberta 2023. Un premi que es lliura des del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), que subratlla i valora els ajuntaments i consells comarcals i com aquests han dut a terme la seva transformació digital, és a dir, la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica entre l’administració i la població.

Després d’haver assolit la sisena posició el 2020 i la primera els anys 2021 i 2022, aquest any el consistori morellenc revalida la primera posició en els reconeixements del 2023, en la categoria de municipis d’entre 1001 i 5000 habitants. Aquest reconeixement certifica que “l’aposta i esforç per digitalitzar-nos i fer del consistori un espai amb la major transparència digital i facilitat de comunicació envers la ciutadania és real”, destaca l’alcalde del Morell, Eloi Calbet.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar al Teatre Auditori de Salou i va comptar amb la presència del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern de la Generalitat de Catalunya, Marc Realp, la presidenta de Localret i vicepresidenta de l’AOC, Pilar Díaz, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el director gerent de l’AOC, Santi Gallardo.