.

.

TOTS 21

Rua infantil, rua de comparses i carrosses, sopar, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes... Tres dies plens d’activitat festiva!

Rua infantil, rua de comparses i carrosses, sopar, discurs de Sa Majestat el Rei Carnestoltes… Tres dies plens d’activitat festiva!

Amb l’arribada del mes de març, El Morell celebra una de les festes divertides del seu calendari, el Carnaval. Així, aquest proper cap de setmana, de l’1 al 3 de març, la gresca i la xerinola seran les autèntiques protagonistes d’una bona colla d’actes que faran gaudir petits i grans.

Com sempre, el tret de sortida el donaran els més petits. Divendres serà el seu torn amb la rua de la llar d’infants i l’Escola Ventura Gassol, un berenar infantil i la Petita Gran Festa de Carnaval que tindrà lloc al Pavelló Municipal.

Ja dissabte a la tarda hi haurà la gran rua de Carnaval, que començarà a la Rambla Joan Maragall i es passejarà pels carrers del municipi, a més del tradicional sopar i la revetlla al Pavelló Municipal. Així mateix, Sa Majestat el Rei Carnestoltes pronunciarà el seu discurs i lliurarà el premi a la millor carrossa i la resta de reconeixements de Carnaval. I diumenge, just abans de la crema del Rei Carnestoltes, Festa del Confeti a la plaça de la Font.

Quant al berenar infantil de divendres, els tiquets seran gratuïts però s’hauran d’anar a buscar a les dependències de l’AMPA de l’escola Ventura Gassol els dies 25 i 26 de febrer, de 9 a 11 i de 15 a 16.30 hores, o bé al Centre Cultural en horari d’oficina. Així mateix, per a més informació sobre els menús o les inscripcions del sopar, també cal posar-se en contacte amb el Centre Cultural en horari d’oficina.

Un any més, les encarregades de dissenyar el cartell de Carnaval han estat alumnes de l’IES El Morell. En aquest cas, María Hernández Pérez i Emma Pascual Dos Santos, alumnes d’Educació Visual i Plàstica de 2n d’ESO. Si voleu trobar més informació sobre la programació de Carnaval, podeu consultar el següent enllaç.