.

.

TOTS 21

Un moment de l'acte inaugural del monument

Un moment de l’acte inaugural del monument

El vuitè Aplec de Sardanes Vila del Morell va reunir ahir uns 350 aficionats a aquest ball tradicional, en una jornada en què, a més, el municipi va inaugurar el monument en honor als sardanistes del Morell.

Aquest espai s’ubica al Parc del Camí de l’Estació, l’escenari que ahir va acollir una nova edició de la trobada sardanista d’aquest municipi, i va ser beneït per Mn. Joan Anton López, titular de la parròquia morellenca.

Abans i després de la inauguració, que va tenir lloc al punt de les 13 hores, es va desenvolupar una jornada sardanista amb doble sessió de matí i de tarda, que va reunir un gran nombre de persones. Tots junts van gaudir al ritme que van marcar la Cobla Reus Jove, la Cobla Mediterrània i la Punt Cat Cobla. Totes tres van interpretar un total de 30
sardanes, d’entre les quals en va destacar l’estrena de “L’any del monument”, creada per Ramon Iglesias i Rodríguez en record del monument inaugurat ahir.

Més enllà d’aquesta estrena, el programa sardanista va oferir una gran qualitat i molta varietat en les peces interpretades, que van permetre gaudir de valent al nombrós públic assistent a aquest VIII Aplec de Sardanes Vila del Morell que, un any més, va organitzar l’Associació Cultural i Sardanista del Morell, amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament morellenc, entre altres.