TOTS 21

Els clubs del municipi organitzen diversos campus esportius

Els clubs del municipi organitzen diversos campus esportius

A les portes de l’estiu, els nens i nenes morellencs es troben davant d’un ampli ventall d’activitats per a omplir les seves vacances amb activitats de tot tipus i també opcions centrades en l’esport. Totes elles amb el suport de les regidories de Benestar Social i Esports de l’Ajuntament del Morell.

D’una banda, el CB Morell omple el calendari estiuenc amb diferents propostes. Per començar, ofereix la setena edició del Campus el Colell, que tindrà lloc del 30 de juny al 6 de juliol. Una opció molt completa per a nens i nenes de 6 a 17 anys que es desenvolupa a Santa Maria del Colell, a la Garrotxa. El club també organitza la XIII edició del Campus El Morell, el tradicional, per a nens i nenes de 4 a 17 anys. Una activitat que es realitza, per setmanes, del 8 al 26 de juliol, i que com a eix principal el bàsquet, amb entrenaments per grups de nivell: iniciació, aprenentatge i perfeccionament. A més a més, es fan jocs i activitats multiesportives, concursos, competicions i piscina.

Finalment, els nens i nenes de 3 a 12 anys es podran preparar per a la pròxima temporada amb la quarta edició de l’Aftersummer Campus. També per setmanes, s’ha preparat del 26 d’agost al 30 de
setembre. Amb el bàsquet com a activitat principal, com al campus, però complementat amb moltes altres propostes divertides. Tots els detalls són a www.basquetmorell.cat i a www.facebook.com/clubbasquetmorell.

Així mateix, per a més informació o inscripcions, podeu escriure al correu electrònic coordinacio@basquetmorell.cat o trucar al telèfon 696 105 256 (Jordi Ferré). D’altra banda, el Club Futbol Sala El Morell, que l’any passat va organitzar el seu primer campus d’estiu, repeteix experiència i realitza una setmana més d’activitats. Així, ofereix un complet programa esportiu dirigit a infants d’entre 4 i 14 anys durant tres setmanes: del 25 al 28 de juny, de l’1 al 5 de juliol i del 5 al 9 d’agost, a les quals els participants es poden inscriure de forma independent.

Les inscripcions es poden realitzar, abans del 14 de juny, al pavelló municipal. Per a més informació, podeu consultar www.facebook.com/cfs.morell o trucar al 607 576 495 (Joan Pallarès) o al 608 937 270 (Miquel Palau). I, finalment, el CD Morell, ha preparat, un any més, el seu campus de tecnificació dirigit a infants d’entre 4 i 16 anys. Així, del 25 de juny al 19 de juliol, i per setmanes, aquesta entitat esportiva del municipi utilitzarà les instal·lacions esportives del Morell per tal que els  més petits realitzin activitats relacionades amb el futbol, però també amb altres esports i amb espai per als jocs o la piscina.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar la seva pàgina de Facebook, trucar al 657 49 49 57 o escriure al correu electrònic fpalma67@hotmail.com. Casal d’Estiu i Espai Jove d’Estiu Així mateix, la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Morell torna a engegar una nova edició del Casal d’Estiu i l’Espai Jove d’Estiu.

El Casal d’Estiu començarà el 25 de juny i s’allargarà fins al 6 de setembre. S’hi poden inscriure tots els nens i les nenes que hagin cursat entre P3 i 6è de primària durant aquest curs, i durà a terme les seves activitats de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. Així mateix, hi ha la possibilitat de servei d’acollida, de les 08.30 a les 9 hores, i servei de menjador, de 14 a 15 h. Un programa d’activitats que, com sempre, es farà per quinzenes, amb un cost de 72,24 € el Casal, 5,16 € el servei d’acollida, 63,98 € el menjador i 7,22 € el menjador esporàdic (un dia). Pel que fa a l’Espai Jove d’Estiu, tindrà lloc les tardes de l’1 al 26 de juliol. S’hi poden inscriure tots els nois i les noies que hagin cursat ESO fins als 16 anys, i tindrà un cost de 10,30 € el mes.

El període d’inscripcions finalitza divendres 7 de juny. Els formularis es poden trobar al mateix l’Ajuntament i al Centre Cultural en horari d’atenció al públic, així com a l’Escola Ventura i Gasol i l’INS El Morell. Les inscripcions es mantindran obertes durant l’estiu en funció de la disponibilitat de places, i sempre que la inscripció es formalitzi almenys una setmana abans de quan es vulgui iniciar l’activitat (i amb prèvia confirmació de disponibilitat de places).