.

.

TOTS 21

Una vista general de la Festa de l'Oli del Morell d'edicions anteriors.

Una vista general de la Festa de l’Oli del Morell d’edicions anteriors.

L’espai de la Fira de Nadal del Morell, a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, acollirà un any més una nova edició de la Festa de l’Oli del municipi, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de desembre. L’activitat començarà a les 9 h del matí amb un esmorzar de pa torrat, llonganissa, cansalada, botifarra, fruita, vi i aigua. Tot plegat, productes de producció km 0. Com sempre, serà un esmorzar solidari, ja que l’import íntegre del tiquet anirà destinat a La Marató, aquest 2022 dedicada a la salut cardiovascular.

L’esdeveniment l’impulsa la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell, amb la col·laboració del Molí d’Oli Mas Monsteny i la Cooperativa Agrícola Sant Isidre del municipi, amb l’objectiu de “promocionar un producte del territori i, a més, d’alta qualitat, com és l’oli, a la vegada que donem a conèixer la tasca i el producte dels nostres productors locals”, exposa la regidora Mònica Casas.

Fruit de l’èxit de les darreres edicions, es farà també el IV Concurs d’Allioli, que servirà per demostrar qui té el canell més ben entrenat, el morter més acurat o les mides més ben preses. Un concurs obert a tothom i completament gratuït al qual, per participar-hi, caldrà inscriure’s el mateix diumenge 4, de 9 a 10 hores, a l’estand de l’Ajuntament del recinte de la Fira de Nadal.

La Festa de l’Oli és un acte més de tota la programació de la Fira de Nadal del Morell, que té lloc els dies 2, 3 i 4 de desembre.