.

.

TOTS 21

El Festival REC arriba a la 22a edició amb la voluntat de continuar promocionant els autors locals, a través de la secció no competitiva, Autors de Tarragona, del XXII REC. Foto: Jaime Rojas / Festival REC

El Ministeri de Cultura i Esport ha concedit una ajuda econòmica de 13.700 euros al Festival Internacional de Cinema de Tarragona Rec, dins d’un paquet global de subvencions de 238.400 euros per a l’organització de festivals cinematogràfics a Catalunya enmarcat dins de l’anomenat Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

El Festival REC arriba a la 22a edició amb la voluntat de continuar promocionant els autors locals, a través de la secció no competitiva, Autors de Tarragona, del XXII REC.

Per tal d’oferir una finestra al talent local, el REC ha obert, novament, la convocatòria de la seva secció Autors de Tarragona, una mostra no competitiva que permet projectar peces audiovisuals que recullen els millors treballs de realitzadors de la província. La convocatòria de recollida de propostes està oberta fins al dimarts 25 d’octubre.

Poden presentar-se aquelles peces audiovisuals de qualsevol gènere que estiguin signades per autors nascuts o residents a la província de Tarragona i que s’hagin realitzat entre el mes gener del 2020 i setembre del 2022. Les propostes no han de superar els 15′ de durada.

Els candidats poden trobar, a la pàgina web del Festival (www.festivalrec.com) les bases de participació i el formulari d’inscripció. Únicament, es podran enviar obres a través del formulari en línia.

Redacció