.

.

TOTS 21

Lifi, pel·lícula que es projectarà el diumenge

Tres festivals i un objectiu: portar les famílies al cinema. Per tercera vegada, el Minipop, el REC i les Nits de Cinema Oriental de Vic s’han aliat per organitzar una sessió de cinema familiar a l’Antiga Audiència dins de la catorzena edició del Festival Internacional de Cinema de Tarragona. La pel·lícula s’ha projectat doblada al català diumenge, 7 de desembre, a les 11:30 hores. A la sortida, a les 13 hores aproximadament els assistents han gaudit  d’un vermut minipopero. El preu de l’entrada per un adult i un nen/a serà de només 5 euros.

L’animació escollida per l’ocasió és Lifi, una gallina tocada de l’ala, una producció sudcoreana del 2011. Basada en un llibre infantil molt popular a l’Àsia, Lifi s’ha conver­tit en una de les pel·lícules d’animació més taqui­lleres al con­tinent. La directora Oh Sung-yoon explica una història sobre la llibertat, l’amistat i l’amor maternal.

Lifi viu en una granja amb altres gallines que ponen ous en un tancat, però aquesta vida l’avorreix i decideix marxar. Lifi arribarà a la natura i allí viurà mil i una aventures, coneixerà altres animals i es toparà amb un simpàtic aneguet que no té mare.

Les famílies han gaudit de la jornada de cine