.

.

TOTS 21

Per primera vegada els dj’s punxaran en directe i competiran per fer arribar la seva proposta a la pista de ball més silenciosa

Per primera vegada els dj’s punxaran en directe i competiran per fer arribar la seva proposta a la pista de ball més silenciosa

El Minipop ha posat els comandaments de la seva Silent Disco en mans de discjòqueis del Club Vinil de Tarragona, la revista musical La Nova Escena i el programa d’iCat i Tv3 El Celobert. Per primera vegada, el dissabte, 1 de juny, de 17:30 a 20:30 hores els dj’s punxaran en directe i competiran per fer arribar la seva proposta a la pista de ball més silenciosa. La Silent també funcionarà amb música seleccionada per ells mateixos el divendres, 31 de maig, de 17:30 a 21 hores i el diumenge, 2 de juny, d’11 a 14 hores.

La Silent Disco, inaugurada el Minipop 2017, és una discoteca on la gent balla amb auriculars inalàmbrics al ritme de diferents estils de música, ja que pot triar entre tres canals simultanis i canviar de sintonia sempre que vulgui.

En un dels canals, hi haurà La Nova Escena & Friends Dj’s. Seran Jordi Ximeno, Jose Manuel Sánchez, Anna Pallarès i Mrilén Selva, que vénen de Tarragona, Reus i Flix per passejar-nos pel panorama musical català. En un segon canal, hi punxaran els dj’s fitxats pel Club Vinil, que encara no ha desvetllat els noms de la selecció però que promet ser una experiència musical amb hits memorables.

Al tercer canal, El Celobert i dj’s convidats ens encomanaran la seva passió per la música pop. L’equip d’El Celobert estarà format per la cantant, guitarrista i compositora de Yawners, Elena Nieto; el guionista, director de cine, cantant i guitarrista de Invisible Harvey, Dimas Rodríguez; i el director musical del Minipop, presentador  d’El Celobert i cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà.