.

.

TOTS 21

Després de tres setmanes de descans el Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 de vòlei platja aterra a la platja del Regueral de Cambrils. El campionat, que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), arriba a aquesta localitat de la Costa Daurada després de visitar les platges de Lloret de Mar, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Calella i Cunit.

El Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 el disputen jugadors federats i amb rànquing provinents de Catalunya, de la resta de l’Estat i d’altres països. Com a torneig homologat, també puntua pel rànquing del Campionat d’Espanya de vòlei platja. La sorra de Cambrils acollirà totes les proves dels quadres masculí i femení, on malgrat la superioritat demostrada per algunes parelles al llarg del campionat, encara està tot per decidir.

En categoria masculina la parella formada per Javier Naya i Carles Mora s’han imposat en tres de les cinc proves del campionat, mentre que a la femenina Erika Kliokmanaite i Kadri Puri també han sumat tres victòries. De moment, a totes les proves disputades fins ara s’ha assolit un gran nivell de joc i de participació, que de ben segur es repetirà a Cambrils.

El dissabte 29 de juliol pel matí es disputaran els partits de la fase prèvia, i per la tarda els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 30 de juliol: pel matí les semifinals i per la tarda les finals a partir de les 18:000 hores. L’entrega de premis tindrà lloc després de la disputa de les finals.

Eina de promoció turística i esportiva

Vichy Catalan ha desenvolupat una iniciativa per donar suport al vòlei platja i estimular l’afició envers aquest esport. En aquesta línia ha creat el hashtag #VichyCatalanVoley, on tots aquells que publiquin una foto a Twitter o Instagram utilitzant aquest hashtag, entraran automàticament en el sorteig d’una estada al Balneari Vichy Catalan i de lots de productes.

A més d’aquesta iniciativa, Vichy Catalan muntarà a la platja de Cambrils una zona de descans per als jugadors i tots els assistents amb una àrea de promoció del vòlei platja (formada per una carpa i tres pistes), on s’oferirà degustació dels seus productes. Com a patrocinador principal del campionat, Vichy Catalan també obsequiarà a tots els participants amb el Welcome Pack Vichy (beguda+samarreta).

Després de Cambrils el Vichy Catalan Vòlei Tour–Campionat de Catalunya 2017 visitarà Torredembarra (19 i 20 d’agost) i Castelló d’Empúries (2 i 3 de setembre).