.

Foto de grup del Messer masculí

Foto de grup del Messer masculí. Foto: Cedida

Victòria molt treballada pels jugadors del Messer masculí a la pista d’un dels favorits a l’ascens a Copa Catalunya, el Ploms Salle, en imposar-se per 88 a 99. Des del minut zero, els tarragonins van mostrar una gran intensitat en el seu joc, cosa que es va traduir amb un parcial de 2 a 12 després dels primers 5 minuts de partit. A partir d’aquí el Reus va despertar, i va començar a retallar diferències, per acabar dominant en el marcador al final del primer quart per 18 a 26 després d’un parcial de 11 a 0 en el darrer minut.

Però el CBT va tornar a sortir amb una marxa més que el seu rival al segon quart, i en 2 minuts va tornar a posar-se per davant en el marcador, però aquest cop no va deixar reaccionar als locals, i al llarg de tot el quart va anar augmentant el seu avantatge per arribar a la mitja part amb la màxima diferència de tota la primera part, 40-51.

A la tornada de vestuaris la dinàmica del partit seguia sent la mateixa, i els blaus mantenien el seu avantatge al voltant dels deu punts fins a l’últim minut, en el que gràcies a dos triples consecutius els Plomistes es col•locaven a 7 punts per iniciar l’últim quart. Aprofitant la seva alçada els reusencs van aconseguir seguir retallant la diferència en el marcador fins deixar-la en només 2 punts a falta de 8 minuts per acabar el partit, però novament la intensitat marcada pels jugadors blaus a tota la pista i un major encert des de la línea de 6,75 en aquests minuts va permetre als del Serrallo tornar a aconseguir un avantatge que seria definitiu.