.

.

TOTS 21

Les cadets i juvenils del Messer Elisabeth, posant amb el guardó a Vilanova i la Geltrú

L’equip de volei femení del Messer Elisabeth de Salou ha estat guardonat amb el Premi Avriga Fvscvs pel Consell Esportiu del Tarragonès en una gala que va tenir lloc el divendres passat al Teatre Auditori de Salou. L’equip cadet es va proclamar la temporada passada campió de Catalunya de Segona preferent. En l’acte hi van ser presents les jugadores, l’entrenadora, Rosiane Sanches, i el delegat de l’equip, Josep Maria Llauradó.

Altrament, el passat diumenge els equips cadet i juvenil del Messer Elisabeth es van imposar als seus rivals, l’AEE Mallafrè de Vilanova i la Geltrú, amb dues clares victòries. En el primer partit, les cadets es van imposar en quatre sets per 1-3 (20/25; 26/24; 20/25 i 20/25). Al seu torn, les juvenils s’imposaven per un contundent 0-3 (17/25, 17/25 i 23/25).

Lliurament del guardó en l'acte celebrat a Salou

Ambdós equips havien iniciat la lliga amb una sort irregular en les dues primeres jornades. El cadet s’imposava els Monjos per 3-0 i perdia contra el Barça pel mateix resultat, i el juvenil perdia els dos partits.