.

.

TOTS 21

Foto oficial del juvenil del Messer Elisabeth

Foto oficial del juvenil del Messer Elisabeth

El Messer Elisabeth de Salou ha aconseguit un històric ascens a Primera Divisió catalana de vòlei femení a falta de tres jornades per al final de la lliga de Segona. L’ascens es va produir matemàticament el cap de setmana de Sant Jordi, quan l’únic equip que li podia barrar el pas, l’Eduvòlei de l’Ametlla del Vallès, va perdre els seus dos partits, amb la qual cosa ja no el pot atrapar a la classificació.

És el primer cop que l’equip col·legial aconsegueix l’ascens en categoria de cadet i juvenil (l’ascens és conjunt dels dos equips). L’únic precedent fou un equip infantil, justament base de l’actual equip juvenil, que havia assolit pujar a Primera.

Es tracta d’un gran èxit per un equip d’un col·legi que s’ha enfrontat a clubs professionals de gran potencial. El Messer Elisabeth de Salou, entrenat per la brasilera Ro Sanches, ha aconseguit victòries sorprenents, tant en la primera com en la segona fase, contra el CV Salou, el Vall d’Hebron, l’Esplugues, el Bordils o el totpoderós Sant Cugat, i ha posat contra les cordes equips d’un potencial molt elevat, com el FC Barcelona.

El passat cap de setmana va ser de celebració al pavelló del col·legi. Dissabte, 30 d’abril, el Messer Elisabeth va sortir a la pista a enfrontar-se justament amb l’Eduvolei L’Ametlla sent ja equip de Primera Divisó, i amb una festa a les grades amenitzada pels pares i seguidors. El Messer es va imposar tant en cadet (3-0) com en juvenil (3-1). Queden només dues jornades per finalitzar la lliga i faci el que faci ja és equip de Primera.

També aquesta temporada, jugadores de l’equip han estat convocades per la Selecció Catalana i per la Selecció de Tarragona, així com també la seva entrenadora.

El col·legi ha volgut felicitar a jugadores, pares i mares, cos tècnic i al patrocinador, i agrair l’esforç i la confiança dipositades en la secció. L’escola prepara una Diada Esportiva de totes les seccions el 29 de maig, així com un acte d’homenatge al patrocinador i una celebració amb les jugadores.

Han fet possible aquest ascens el següent quadres de jugadores i tècnics:

L'equip cadet del Messer Elisabeth

L’equip cadet del Messer Elisabeth

Cadet:
Sayoa Alzate, Gratiela Andrei, Irene Aymat, Carlota Castellanos, Paula Colmenero, Abril Garcia, Sandra González, Noelia Hernández, Cristina Janssen, Júlia Muñoz, Anna Noval, Dora Pinheiro, Elena Pórtoles i Marina Sanges.

Entrenadora: Ro Sanches. Segona entrenadora: Sarai Garriga. Delegat: Jaume Garcia. Coordinador: Xavier Mariné.

Juvenil:
Sara Colmenero, Marina Fernández, Susana Güerri, Lidia Iruela, Aitana Lara, Judith Llauradó, Iratxe Martínez, Carla Piqué, Inés Prieto, Carlota Ruíz de Porras, Sophie Savall, Ana Socías i Andrea Sörensen.

Entrenadora: Ro Sanches. Segona entrenadora: Sarai Garriga. Delegat: Josep Maria Llauradó. Coordinador: Xavier Mariné.