.

.

TOTS 21

Cartell del 25è Mercat Medieval de Tarragona

Cartell del 25è Mercat Medieval de Tarragona

El Pla de la Seu i els carrers del seu entorn acolliran, del 18 al 20 d’octubre, una nova edició del Mercat Medieval de Tarragona que enguany celebrà el seu vint-i-cinquè aniversari. Aquest esdeveniment, tot un clàssic al calendari de fires i festes de Catalunya, aplega cada any a milers de persones i enguany portarà al públic assistent diverses activitats per gaudir sol o en família.

El Mercat Medieval de Tarragona estarà obert els tres dies de 10h del matí a 22h de la nit, amb una oferta molt àmplia de parades artesanes que oferiran al públic la venda d’objectes de decoració, per a la llar, bijuteria, complements, peces de roba o productes gastronòmics. A la presència dels artesans s’hi sumaran activitats.

El divendres 18 d’octubre, a les 19.30h, es podrà gaudir de l’actuació de l’arpa Medieval de Sergius al final del carrer de les Coques. El dissabte dia 19 al migdia hi haurà cercavila pels carrers que ocupa el Mercat Medieval amb el grup de percussió Els Engrescats, a les 19.00h l’actriu Juana Badia oferirà el seu espectacle de contacontes davant de la porta de Catedral i, a les 20.00h, arribarà la música celta a la Plaça de les Cols amb el grup Ellas Music Band.

El diumenge 20 d’octubre, a les 11.30h, la Kobla del Taulell i la Bola Màgica protagonitzaran una cercavila per la zona del Pla de la Seu i a la tarda, a les 18.30h, repetiran espectacle pel mateix recorregut. Els tres dies, a més, hi haurà una bona varietat de jocs tradicionals de fusta per als més petits i un Photocall on tothom que vulgui podrà treure el cap i fer-se la foto amb un cos ben diferent al seu.