.

.

TOTS 21

La campanya de Nadal del Mercat Central

L’Associació de Venedors del Mercat Central de Tarragona ha encetat ja la seva tradicional campanya de Nadal que permetrà als clients d’aquest equipament comercial guanyar fins a 4.500 euros en premis i que es prolongarà fins el proper 4 de gener.

Amb la compra de productes a les parades es lliura un “Rasca i guanya” amb el qual es poden obtenir premis directes en format de vals de compra per un import de 3, 5, 10 o 50 euros.  Les butlletes sense premi directe es poden omplir amb les dades del comprador i dipositar-les a la parada de promocions per participar en un altre sorteig, el de dues cistelles plenes de més vals de compra per import de 250 euros. Una de les cistelles es sortejarà el 24 de desembre i l’altra el 31 de desembre.

La campanya de Nadal es complementarà amb la presencia d’un Pare Noel que es passejarà pel centre de Tarragona donant informació sobre el Mercat, la pròpia campanya i repartint entre els vianants butlletes amb premis que caldrà passar a buscar per la carpa provisional de la Plaça Corsini. Enguany, i com hi ha pocs recursos econòmics, el Mercat Central no tindrà Patge ni Tió.