.

Presentació del barret aquest matí

Presentació del barret aquest matí. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Aquest migdia s’ha presentat a la parada de promocions del Mercat Central el barret oficial de palla de les festes de Santa Tecla 2014, així com uns altres dos de nous i en fibra tèxtil, en color groc o verd a escollir. Aquests junt amb la samarreta, el mocador i la motxilla es podran adquirir a preus rebaixats acumulant punts amb les compres fins al 20 de setembre.

La regidora de festes, Begoña Floria, el president de la Cambra de Comerç, Albert Abelló, i el president de l’Associació de Venedors del Mercat Central, Albert Ribot, han format part de la presentació dels barrets. S’han editat els de palla de sempre i uns altres dos de nous en fibra tèxtil, un de color groc i l’altre en verd a escollir, els colors dels dos tipus de Chartreusse, el licor amb que es conforma la ‘mamadeta’, la beguda de les festes i que també s’ha servit entre els assistents.

S'han repartit mamadetes entre els assistents

S'han repartit mamadetes entre els assistents. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Ribot explica que “la festa és color i per aquest motiu hem volgut oferir barrets diferents tot i que també mantenim el de palla per al correfoc per qüestions de seguretat” explica. S’ha fet una tirada de 5 mil barrets després de l’èxit de l’any anterior en que es van fer alguns a mode de prova, i s’espera vendre’ls amb èxit novament al Mercat.

Parada amb els barrets de colors

Parada amb els barrets de colors. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

D’altra banda la parada també ofereix la resta de productes del marxandatge festiu com el mocador, la motxilla i la samarreta “per ajudar a les diverses entitats que els han fet a vendre-ho”. A més, al Mercat es poden adquirir a preus més econòmics gràcies als punts acumulables a les compres de les parades. D’aquesta manera el mocador editat per la Moxiganga a preu de 5 euros es pot adquirir a 4’50€ amb tres punts o 4€ amb dos punts. La samarreta editada enguany pels Diables a preu de 10€ amb tres punts es queda en 9’50€, en 9€ amb quatre punts i en 8,50€ amb cinc punts.

El tradicional barret de palla

El tradicional barret de palla. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Finalment la motxilla que enguany ha editat La Víbria a preu de 6€ es queda en 5’50€ amb els tres punts i en 5€ obtenint-ne quatre. És a dir, que cada punt descompta 50 cèntims el preu del producte festiu. En el cas dels barrets del mateix mode, el de colors costa 5 euros i es pot quedar en 3’50€ amb els cinc punts i el de palla de 3 euros pot arribar a costar tan sols 1’50€.

El marxandatge festiu es pot adquirir al Mercat a preus més baixos amb els tíquets de compra

El marxandatge festiu es pot adquirir al Mercat a preus més baixos amb els tíquets de compra. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

“Busquem que el tarragoní compri al Mercat i a la vegada pugui obtenir els productes festius a millor preu” comenta Floria. Per tant, del 28 d’agost al 20 de setembre, en fer les compres a les parades del Mercat Central, es poden obtenir els punts/descompte per aconseguir els productes a un preu més econòmic. Aquests punts seran vàlids del 9 al 20 de setembre i es podran bescanviar a la mateixa parada de promocions. Aquest mateix matí la parada ja ha acaparat gran part d’atenció.

-Adrià Recasens-