.

.

TOTS 21

Foto de família dels guardonats

Foto de família dels guardonats. Fotos: Anna F / Ajuntament

Aaron Sola Sanjuan, el llançador de pes i de disc del Club Atletisme Torredembarra, és el guanyador del guardó al Millor Esportista de Torredembarra de la temporada 2015-2016 que ha entregat l’Ajuntament dins de la Nit de l’Esport. Entre d’altres mèrits, Aaron Sola és campió de Catalunya de pista a l’aire lliure en l’especialitat de pes i disc, i en pista coberta en pes i campió d’Espanya juvenil en disc i subcampió en pes.

La gala, que s’ha recupeat després de nou anys, ha reconegut els mèrits d’esportistes individuals i de clubs al llarg de la passada temporada en totes les categories d’edats, incoent-hi de més de 40 anys. Els guanyadors d’aquesta Nit de l’Esport han estat els següents:

Millor promesa fins als 12 anys: Marc Piquer Rosinés, del Club Bikepark Costa Daurada Torredembarra. És campió de Catalunya, campió d’Espanya i tercer del Món.

Millor promesa de 13 a 17 anys: Aaron Sola Sanjuan, del Club Atletisme Torredembarra (veure informació anterior).

Millor sènior de 18 a 40 anys: Àngel Batlle Caballero, del Club Bikepark Costa Daurada Torredembarra. Porta 27 anys en competició amb un extens palmarès. Tercer del Món i d’Europa Elit l’any 2015 i 4t d’Espanya 2016.

Millor veterà de + de 40 anys: Maria José Carabante Morato. Atleta de Torredembarra. Corre els 200, 400 i 800 m llisos aconseguint diferents campionats d’Espanya.

Millor equip: El Club Futbol Sala Torredembarra, pel seu ascens directe a Divisió d’Honor, màxima Divisió Catalana de Futbol Sala.

Millor tasca esportiva: Equip tècnic del Club Esportiu Rítmica Torredembarra, format per Susana Dalmau, Daniela Monsalvo i Amàlia de Juan. Han aconseguit elevar cada temporada el nivell de les gimnastes.

Millor entitat en organització d’esdeveniments esportius: Ex aequo

Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, pel Campionat d’Espanya 2015, on hi van participar gairebé 200 pilots d’arreu de la península, inclòs alguns europeus i pel Campionat de Catalunya al Roquer aquest 2016.
Associació Esportiva Dojo Zanshin, per l’organització del Campionat d’Espanya Infantil de Kumite, que es va realitzar a Torredembarra el 7 de maig de 2016, amb la participació de 207 competidors.

L'alcalde, Eduard Rovira, durant la gala

L’alcalde, Eduard Rovira, durant la gala

D’altra banda, a proposta del Jurat de la Nit de l’Esport 2016, la Regidoria d’Esport ha decidit atorgar una menció especial a dos esportistes torrencs amb “Projecció internacional”. Es tracta de Llorenç Gómez i de Berta Castells.

 

Prèviament, s’han lliurat els guardons a tots els esportistes que, a nivell individual o en equip, han assolit el primer, segon o tercer lloc en competicions d’àmbit de la demarcació, català, estatal o internacional.

Els guardons corresponen als següents esportistes i entitats:

Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra: 17 esportistes individuals + entrenadors
Escola Taekwondo Amdo Torredembarra: 10 esportistes individuals + entrenadors
Club Pentatló Torredembarra: 11 esportistes individuals + entrenadors
Club Esportiu Fitkidance: 5 equips + 1 esportista individual + entrenadors
Club Equitació Torredembarra: 6 esportistes individuals + entrenadors
Club Patinatge Artístic Torredembarra: 14 esportistes individuals + 1 equip + entrenadors
Club Esportiu Rítmica Torredembarra: 47 esportistes individuals +5 equips + entrenadors
Club Atletisme Torredembarra: 21 esportistes individuals + entrenadors
Club Futbol Sala Torredembarra: 1 equip + entrenadors
Torredembarra Bàsquet Club: 1 equip + entrenadors
Club Natació Sincronitzada Torredembarra: 1 equip + entrenadors
Esports Especials: 4 esportistes individuals

La gala l’ha organitzat la Regidoria d’Esport i ha estat conduïda pel periodista Carles Cortés. Raúl García, regidor d’Esport, s’ha mostrat molt satisfet per la recuperació de la Nit de l’Esport ja que permet reconèixer públicament l’esforç de les entitats i esportistes torrencs. La intenció de la Regidoria és convocar la Nit de l’Esport amb caràcter biennal.