.

El líder SAMMIC Iraurgi no va perdonar al CBT en la visita dels bascos al Serrallo i ha trencat d’aquesta manera una dinàmica de dues victòries consecutives de l’equip tarragoní.

El que ara per ara és el millor equip de la LEB Plata va necessitar una pròrroga per a superar al conjunt mariner per 79 a 84.

L’encert d’Ucles i Arruti, un cop més els millors de l’Iraurgui, combinat amb la poca punteria en el llaçament de l’equip de Berni Àlvarez va ser decisiu en els darrers instants del partit on una bona defensa en zona del conjunt d’Azpeitia va ser suficient per a que els visitants sumessin la sisena victòria en sis partits jugats aquest inici de campanya.

El CBT va nedar contracorrent des del principi on va encaixar un parcial de 0 a 10.

Berni va saber redreçar a l’equip amb un segon quart on després d’un parcial de 22 a 16 es va ficar clarament en la lluita pel partit. Els blaus van plantar cara fins a última hora al gran rival a batre de la categoria ara mateix, només els errors puntuals  van condemnar als blaus a sumar la tercera derrota d’aquest principi de temporada.

El CBT tornarà a jugar al Serrallo la pròxima jornada davant del Guadalajara serà dissabte 15 a les 19h.