.

Un moment del partit inaugural de la sèrie final. Foto: Reus Deportiu

El Liceo ha golejat el Reus Deportiu en el primer partit de la final de l’OK Lliga, en encontre disputat a A Coruña, on també es jugarà aquest diumenge el segon a les 12h. Els gallecs s’han desfet dels roig-i-negres per un clat 5-1 mercès que han sortit en tromba a la primera part i en 22 minuts ja dominaven el marcador per 3-0.

Al minut 7, Carballeira s’ha avançat per als locals. Nou minuts després, Maxi Oruste ampliava distàncies amb una rematada des de fora l’àrea i només sis minuts després, Di Benedetto feia el tercer, resultat amb el que s’arribava al descans.

Al minut 30, un penal transformat per Carballeira situava el quart gol local en el lluminós. Abans havien vist la blava Martí Zapater i David Gelmà. Al minut 33, el Liceo completava el 5-0 amb gol d’Àlex Rodríguez i al 36, Marc Julià feia l’únic gol reusenc en transformar una falta directa després que Burgaya veiés la blava.