.

.

TOTS 21

Daniel Masagué, en una imatge d'arxiu sortint dels Jutjats. Foto: Tarragona21

Daniel Masagué, en una imatge d’arxiu sortint dels Jutjats. Foto: Tarragona21

El jutge que investiga les suposades oposicions a dit a l’Ajuntament de Torredembarra ha acordat mantenir 19 imputats, entre ells l’exalcalde Daniel Masagué i la cúpula de la consultora Efial, en concluir que algunes places es van adjudicar de forma «arbitrària».

A l’auto, al que ha tingut accés Efe, el titular del Jutjat d’instrucció número 1 del Vendrell ha donat per finalitzada la instrucció de la peça separada número 2 de l’anomenat ‘cas Torredembarra’, en el que també s’investiguen les suposades comissions del 3 % a CDC a canvi de l’adjudicació d’obra pública.

«Sense prejutjar la presumpció d’innocència dels investigats, existeixen indicis de la comissió de presumptes delictes en els suposats d’adjudicació, sembla ser que arbitrària, de determinades places de funcionaris a l’Ajuntament de Torredembarra», remarca el jutge, en l’auto en el que dóna per conclosa la instrucció.

La consultora Efial es troba en l’epicentre del «cas Torredembarra», que li va costar la carrera política a l’exalcalde, Daniel Masagué (CiU), que també segueix imputat en aquesta peça separada.

En aquesta peça, el magistrat investigava si s’havia afavorit determinats candidats a places laborals de l’Ajuntament, el que, de confirmar-se, suposaria un delicte contra l’administració pública.

El jutge ha investigat, en concret, els procedimients per a cobrir les places de tècnic d’administració general, de serveis econòmics (una plaça fixa i una altra interina); la de cap de la Policia Local i la d’enginyeria d’obres públiques.