.

Hugo Gonzalez ha estat seleccionat pel combinat català, després que recentment s’ha proclamat doble campió en kata i kumite al Campionat de Catalunya.

El jove pobletà Hugo Gonzalez competirà per fer-se amb el títol de campió d’Espanya de karate infantil, en un certamen que tindrà lloc a Ourense, del 16 al 18 d’abril. Gonzalez va obtenir el passaport a la cita estatal el passat 20 de març, quan va alçar-se com una de les figures destacades del Campionat de Catalunya Benjamí, Aleví, Infantil i Juvenil de Karate, organitzat per la Federació Catalana de l’especialitat. La competició va tenir lloc al Poliesportiu de Campclar, escenari en el qual el karateka pobletà va penjar-se dues medalles que confirmen un cop més la seva brillant trajectòria esportiva.

En aquesta ocasió, Hugo Gonzalez va fer-se amb la medalla d’or en categoria Kumite -30 kg infantil, i també la de plata en Kata infantil. Aquesta competició era valedora per poder pertànyer a la selecció catalana, un èxit que Hugo Gonzalez va poder assolir gràcies a la seva bona actuació al Campionat de Catalunya. D’aquesta manera, el jove karateka pobletà s’ha guanyat el dret de figurar entre els lluitadors seleccionats per representar a la Federació Catalana en el Campionat d’Espanya de l’especialitat.