.

.

TOTS 21

11891149_988244397873596_6895954881630970443_n

L’empresa Voracys SL ha presentat aquest matí la finalització de les obres d’instal·lació de gespa artificial al camp de futbol de l’Estadi Municipal Joan Pijuan a l’Ajuntament d’Altafulla. En l’acte hi ha assistit l’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso; el regidor d’Esports, Jaume Sánchez; la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, i tècnics municipals i de l’empresa constructora. D’aquesta manera, les obres han finalitzat en les dates amb què s’havia compromès l’empresa amb l’Ajuntament i el Centre d’Esports Altafulla.

El regidor d’Esports, Jaume Sánchez, s’ha mostrat satisfet per la tasca duta a terme pels tècnics i l’empresa i ha assegurat que “a partir de dilluns vinent, el Centre d’Esports Altafulla ja podrà desenvolupar la seva activitat amb absoluta normalitat”, i ha avançat que, d’acord amb el club, “la inauguració oficial del nou camp se celebrarà el 6 de setembre coincidint amb la Festa Major Petita de Sant Antoni i amb el Trofeu Joan Pijuan”.

Les obres han tingut una durada de tretze setmanes, el cost de les quals ha estat de 290.000 euros. El nou terreny de joc és de gespa artificial de tercera generació, i té unes dimensions de 94 metres de llargària, 59,5 metres d’ample, i compta amb una franja de 2 metres d’ample extra a la banda de les graderies, i de 2,5 metres a la banda de les banquetes. L’àrea de darrera de les porteries és de 2,5 metres d’ample. A més, s’ha adequat tot l’entorn de l’estadi, així com s’ha renovat la graderia amb la instal·lació de seients i s’han pintat les parets, tant de l’àrea que delimita les instal·lacions, com de la tribuna.

El regidor d’Esports també ha avançat que “resta pendent la col·locació del marcador electrònic i la renovació dels vestuaris”, i ha assegurat que “es farà el més aviat possible”.

El camp consta de sis jocs de porteries, dues per a futbol 11 i quatre per als dos camps de futbol 7. Les antigues banquetes per als equips s’han substituït per unes de mòbils amb estructura metàl·lica i coberta de policarbonat transparent i cadires de polipropilè amb respatller, que s’han col·locat al mateix costat est.