.

.

TOTS 21

 

L’alcaldessa, amb el president del Club Nàutic i la regidora Anna López

Tot a punt per a la celebració de la 10a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada organitzada pel Club Nàutic per delegació de l’Ajuntament de Cambrils.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Promoció Econòmica, Ana López, i el president del Club Nàutic, Ramon Vallverdú, han presentat avui l’edició especial que celebrarà els 10 anys d’un esdeveniment que vol potenciar la pràctica de la nàutica des de totes les seves vessants. De l’11 al 14 de maig a Cambrils es viuran quatre dies de plena activitat nàutica.

Des del club s’insisteix a la necesitat d’oferir una imatge “no elitista” dels esports nàutics ja que “no es correspon amb la realitat”, ha destacat el president de l’entitat, Ramon Vallverdú, que substitueix des de fa un mes i mig a l’anterior president, Joaquim Oliva. “La majoria dels nostres socis són classe mitjan, no elitista”.

L’alcaldessa i la regidora han destacat la importància de la fira “pel posicionament estratègic de Cambrils i la diversificació de l’oferta turística”. Enguany la fira presenta moltes novetats, com el ioga en paddle surf, una nova zona artesanal, el Campionat de Catalunya de Salvament i Socorrisme o el concert de celebració dels 10 anys, entre altres.

Més de 40 estands i expositors amb els millors productes del sector nàutic, amb les últimes novetats en embarcacions i productes relacionats, o interessants ofertes; activitats nàutiques, exhibicions, tallers infantils, presentacions o diversos concursos ompliran la Fira de dijous a diumenge.

Des de vela, caiac, windsurf, paddle surf o batejos de creuer fins a submarinisme, vela llatina o motos aquàtiques. Una oferta d’activitats, moltes d’elles gratuïtes, per a totes les edats, donant opcions a tothom.

Enguany es consolida la zona de les extreme activities, que l’any passat va tenir una gran acollida. Així mateix se celebrarà el segon concurs de pesca Mar Costsa i el Campionat de Catalunya de motos aquàtiques.

D’altra banda, no faltarà a la cita Salvament Marítim, que portarà el seu helicòpter i farà diverses demostracions.

El programa complet es pot consultar al web de la Fira: http://www.firamaritimacostadaurada.cat

L’acte d’inauguració oficial de la Fira Marítima es portarà a terme el divendres 12 de maig a les 17 hores i anirà a càrrec de l’alcaldessa de Cambrils i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.