.

.

TOTS 21

Protesta davant l’hotel Gaudí el setembre de l’any passat. Foto: Tarragona21

L’empresa que gestiona l’Hotel Gaudí de Reus, del Grup Gargallo, ha decidit traslladar la societat fora de Catalunya, segons consta en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme). La companyia ha decidit ubicar-se en La Pinada de Mora de Rubielos, a la província de Terol. L’hotel es va fer cèlebre l’any passat per acollir els policies nacionals que van desembarcar a la província per fer front al referèndum de l’1-O. També per les constants manifestacions contra ells viscudes a Reus.

Finalment, els policies van abandonar l’hotel, petició que havia fet el mateix alcalde i regidors de l’Ajuntament que ara es troben imputats per presumpte delicte d’odi.

L’allotjament pertany al grup Promociones Turísticas Gargallo, fundat en 1953, que disposa d’hotels a Catalunya i Aragó, especialment a Barcelona, Terol, Osca i Reus.

D’altra banda, el grup de transport internacional Transpaís, fins ara ubicat a La Selva del Camp, ha abandonat Catalunya i s’ha estabert a la Comunitat de Madrid.

Des del referèndum il·legal del passat 1 de octubre, ja són més de 3.200 les companyies catalanes que s’han endut els seus domicilis socials a altres autonomies, segons el Col·legi de Registradors.