.

A l’acte hi ha assistit l’alcalde, Pere Granados i la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza acompanyant la presidenta, Silvia Rovira, i altres membres de la junta i associades.

El Grup de Dones de Salou ha rebut un reconeixement de mans de la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, en el marc d’un homenatge i reconeixement públic que el Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet a 50 associacions de dones que han arribat als 25 anys de trajectòria.

A l’acte, celebrat a l’Auditori del Conservatori del Liceu de Barcelona, també hi ha assistit l’alcalde de Salou, Pere Granados i la regidora de Benestar i Serveis Socials, Estela Baeza acompanyant la presidenta del Grup de Dones de Salou, Silvia Rovira, i altres membres de la junta i associades. El batlle ha felicitat el grup tot destacant “la tasca del dia a dia d’aquesta entitat de Salou on hi ha més de 300 associades i la feina que duen a terme  per crear espais de presa de consciència i reflexió individual i col·lectiva”. Per la seva part, la regidora Estela Baeza ha aplaudit la “tasca desinteressada que duen a terme en el dia a dia per reivindicar la igualtat efectiva, a més d’organitzar un conjunt d’activitats socials com a eina d’interrelació”.

L’acte, que va tenir lloc ahir a la tarda, va consistir en una taula rodona amb cinc representants de les entitats de dones on van exposar la seva tasca en favor de l’equitat de gènere. Hi han participat, a més de Sílvia Rovira, de l’Associació Dones de Salou altres representants de l’Associació de Dones Periodistes (Barcelona); Alba Associació de dones de la Garrotxa (Olot, Girona); l’Associació de Dones Mareselva (Cubells, Lleida) i de l’Associació de Mestresses de casa de Xerta ( Terres de l’Ebre).