.

La platja Llarga

La platja Llarga

La tinent d’alcalde de Medi Ambient de Tarragona, Carme Crespo, ha contestat a les crítiques del PP sobre l’estat  d’un tram de la platja Llarga. Aquest matí, la regidora popular, Judith Heras, ha posat en evidència unes fotografies que qüestionaven l’estat de neteja de la platja Llarga. Per desmentir la major, Crespo ha etzibat que “la zona que assenyala Heras com a conservada i protegida, ara mateix, es troba en la situació oposada, és una zona d’aparcament i, per aquest motiu, es troba en mal estat i és necessari cada dia fer-ne una neteja intensiva”.

Crespo assegura que, per això, “cal conservar-la i preservar-la” i ha anunciat que els treballs es faran passada la temporada de platges per evitar problemes de mobilitat a la zona, ja que per fer les actuacions previstes cal tallar el camí d’accés.

La responsable de Medi Ambient ha explicat que el consistori ha habilitat una nova zona d’esbarjo; en concret, una zona de pícnic a la pineda al costat del Club de Vela de Tarragona. L’espai disposa de tres taules de fusta amb els seus corresponents bancs, amb una capacitat per a vuit persones cada taula, papereres de fusta i un cartell informatiu.

Pel que fa a l’aparcament, amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, s’ha creat una zona d’aparcament al costat de l’àrea de pícnic amb capacitat per més de 40 vehicles.” Crespo ha conclòs: “la voluntat de l’Ajuntament és dur a terme una gestió de platges, que tenint en compte les aportacions de les entitats conservacionistes, combini la protecció del valors naturals amb l’ús de la platja per part de la ciutadania. ”