.

Espai que preveu ocupar BCN World

El Govern preveu atorgar un màxim de 450.000 metres quadrats de sostre a cadascun dels complexos de BCN World i que l’ocupació del sòl del conjunt no superi el 30% de les 825,5 hectàrees de l’àmbit del CRT de Vila-seca i Salou.

Les obres del projecte podrien començar a la tardor de 2015, després de l’aprovació definitiva al juliol del pla director urbanístic. El director de l’Incasòl i coordinador executiu del projecte, Damià Calvet, ha insistit que el Govern vol fer un desenvolupament “progressiu”, per la qual cosa, d’entrada, només podria autoritzar “entre dos i tres” dels sis complexos possibles. Aquest dimarts s’ha fet la primera reunió de seguiment del pla director urbanístic del CRT.

Calvet ha detallat que, la setmana passada, el Govern es va reunir amb representants del gegant xinès del joc Melco, un dels operadors que ha superat la fase de preselecció per a un total de quatre llicències de casino. Amb aquestes trobades, la Generalitat vol apressar els operadors a començar a treballar en els seus projectes perquè les obres puguin començar a la tardor del 2015, immediatament després de l’aprovació del PDU i de la corresponent concessió dels permisos d’edificació, ja que no es preveu l’atorgament de llicències provisionals.