TOTS 21

Espai on es construirà el pavelló de Sant Jordi. Foto: Google Maps

Espai on es construirà el pavelló de Sant Jordi. Foto: Google Maps

El Govern ha autoritzat la constitució d’un dret de superfície gratuït a favor de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, dels terrenys situats al número 5 de l’avinguda del president Lluís Companys de la ciutat, on es construiran equipaments esportius dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Es tracta d’uns terrenys de 7.315,61 metres quadrats propietat de la Generalitat, que estaven adscrits al Consell Català de l’Esport i que ara se cedeixen a la URV per un període de 75 anys perquè pugui ampliar la residència universitària i construir el pavelló poliesportiu Sant Jordi. La Universitat es compromet a posar el nou pavelló esportiu a disposició del Comitè Organitzador dels Jocs.

L’actuació s’emmarca en el protocol d’intencions signat el mes de juny passat entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona, per celebrar els XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017, en el qual la Generalitat es comprometia a participar en la realització dels equipaments que han d’acollir aquests esdeveniments esportius.