.

.

TOTS 21

Foto de família dels asistents a la festa

Les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center van obrir les seves portes a la celebració de la Festa infantil de Nadal, una trobada pensada per a les famílies de l’entitat i que va reunir més de 150 joves esportistes, acompanyats pels seus pares i mares.

La trobada va tenir dissabte passat i, durant tot el matí, els nens i nenes de les escoles infantils de tenis, golf i pàdel de l’entitat, junt amb els jugadors del Club SOLC -esportistes amb discapacitat intel·lectual- van compartir diversió i esport a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Al llarg del matí, cada secció esportiva va organitzar jocs i competicions per als infants: en l’àmbit del pàdel s’hi va disputar un torneig per a infants de 9 a 16 anys, així com jocs de destresa per als nens i nenes de 6 a 8 anys. Així mateix, també s’hi va disputar un torneig unificat, amb parelles  formades per jugadors del Club SOLC i socis del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

Per la seva banda, els aficionats al tenis van gaudir d’un entrenament especial de Nadal, per a grans i petits, que va permetre als joves tenistes de l’escola infantil compartir una estona de joc amb els seus pares i mares. Finalment i pel que fa al golf, grans i petits van divertir-se de valent amb les proves d’agilitat de joc curt que l’organització va preparar especialment per a l’ocasió.

Seguidament i després de dues hores de joc, els assistents a aquesta Festa infantil de Nadal van retrobar-se per al lliurament de premis, així com per fer cagar el Tió. Més de 100 nens i nenes van recollir els regals del tronc màgic, a qui van fer cagar amb les seves respectives eines esportives:
raqueta, pala o pal de golf.

Aquesta trobada familiar va arribar al seu final amb l’aperitiu de Nadal, que va estar musicalment amenitzat per DJ James, posant així el punt i final a una jornada marcada pel gran èxit de participació, amb totes les instal·lacions esportives del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center plenes i el somriure dels participants com a clara mostra del bon ambient que hi va regnar.

Així mateix, cal destacar que l’’acte va comptar amb la col·laboració de Vopak Terquimsa, patrocinador oficial de tots els esdeveniments que uneixen a Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center i al Club SOLC.