.

La prova, celebrada el 18 i 19 d’octubre, va atorgar als seus guanyadors el pas a la final del Circuit Premium 2019, que tindrà lloc a Lanzarote

Les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center van ser l’escenari en el qual va tenir lloc la disputa del Gambito Premium, torneig classificatori per a la gran final del Circuit Premium 2019, que tindrà lloc properament a Lanzarote.

La cita al recorregut tarragoní, que va tenir lloc el cap de setmana del 18 i 19 d’octubre, va reunir fins a 300 jugadors, atrets per la qualitat de les instal·lacions, per la possibilitat d’acudir a competir a Lanzarote i, també, per la gran qualitat amb què Gambito dota els seus torneigs: des del welcome pack fins al gran sorteig final de premis, passant per l’exquisit avituallament i, també, per l’acció solidària a benefici de la Fundació ADIS que va tenir lloc durant la disputa d’aquest Gambito Premium a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center.

L’elevada participació registrada en aquesta prova, darrera cita prèvia a la gran final, va obligar els organitzadors a establir fins a tres torns de joc. Sota la modalitat individual Stableford, els golfistes van anar completant el recorregut i, després de lliurar les seves targetes, el resultat va deparar com a guanyadors i classificats per a la gran final de Lanzarote a Laura Sánchez, en categoria femenina; Josep Antón Balart, campió de primera categoria masculina; i José Carlos Frías, qui es va imposar a la segona masculina. Els respectius segons classificats van ser Conchi Carballo, Víctor Gracia i Santiago Beltrán.