.

Àlex Corretja i Martina Klein

L’estrena del nou espectacle de Cirque du Soleil a Port Aventura, ‘Kooza’, ha servit per portar a la carpa del circ moltes cares conegudes del món de la televisió, el cinema i l’esport.

Cares com les de Martina Klein, acompanyada del tenninsta Àlex Corretja; d’Alex Martínez, Arturo Valls, Rosa Boladeras o Paul Berrondo (de la sèrie ‘La Riera’), han desfilat pel ‘photocall’ que Cirque du Soleil ha muntat al costat de la carpa blanca on tindria lloc l’espectacle.

Santi Millán i la seva esposa

El president Artur Mas i la seva dona, acompanyats d’autoritats del territori, han assistit a la ‘première’ de l’espectacle, i s’han fet una foto de grup en el ‘photocall’ a tocar de la carpa. Diversos rostres coneguts també han estat convidats en l’estrena, la qual cosa ha generat una gran expectació mediàtica.

Arturo Valls també ha passat pel 'photocall'

L’actor català Santi Millán amb la seva família, l’actriu Lídia Bosch, la model Judit Mascó, les cantants exconcursants d’OT Gisela i Núria Fergó, el jove actor Maxi Iglesias i el presentador Àngel Llàcer han estat algunes de les ‘celebrities’ que no s’han volgut perdre el show. Quan el Cirque du Soleil acabi la temporada al parc -la darrera funció serà el 30 d’agost-, la companyia traslladarà la carpa a Polònia, on continuarà la seva gira.

Judit Mascó, també a Port Aventura