.

.

TOTS 21

La platja de La Paella viurà la segona part dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja amb les categories Sènior Femení, Juvenil masculí i promoció Infantil, el cap de setmana del 13 i 14 de juliol.

La platja de La Paella viurà la segona part dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja amb les categories Sènior Femení, Juvenil masculí i promoció Infantil, el cap de setmana del 13 i 14 de juliol.

La platja de La Paella, de Torredembarra, serà l’escenari dels Campionats de Catalunya de Futbol Platja Sènior femení i Juvenil masculí, a més de la categoria de promoció Infantil, el cap de setmana del 13 i 14 de juliol. Tan sols uns dies després d’acollir les categories Sènior masculí, Cadet masculí i promoció Aleví, el municipi del Tarragonès viurà la segona part de la competició, centrant totes les mirades del públic i dels aficionats del futbol platja català en els dos camps habilitats per a l’ocasió.

El primer de grup, a la final femenina

Un total de sis equips prendran part en la categoria Sènior femení del Campionat de Catalunya de Futbol Platja. El sistema de competició serà una lliga d’una volta amb dos grups de tres equips cadascun. El primer classificat de cada grup serà el conjunt que es classificarà per disputar la final de la competició.

El Grup A estarà format pel Marina Cambrils Futbol Platja, el CN Caldes FS i el Fundació Terrassa FC 1906, mentre que en el Grup B han quedat enquadrats el Platja Torredembarra CF, el Can Trias UD i el Roses Platja.

El calendari de partits serà el següent:

DISSABTE 13 DE JULIOL DE 2019
Partits Horari Camp
MARINA CAMBRILS FUTBOL PLATJA – FUNDACIÓ TERRASSA FC 1906 09.00 A
PLATJA TORREDEMBARRA CF – UD CAN TRIAS 09.00 B
ROSES PLATJA – UD CAN TRIAS 11.00 A
CN CALDES FS – MARINA CAMBRILS FUTBOL PLATJA 11.00 B
CN CALDES FS – FUNDACIÓ TERRASSA FC 1906 19.00 A
PLATJA TORREDEMBARRA CF – ROSES PLATJA 19.00 B

 

DIUMENGE 14 DE JULIOL DE 2019
Partits Horari Camp
FINAL 11.30 A

 

PLA COMPETICIÓ SÈNIOR FEMENÍ

Sis equips en Juvenil masculí

En el cas de la categoria Juvenil masculí, també hi participaran sis equips, amb el mateix sistema de competició que en Sènior femení. Així doncs, hi haurà una lliga d’una volta, amb dos grups formats per tres conjunts en cada cas. El primer classificat de cada grup accedirà a la final del Campionat de Catalunya.

En el Grup A hi competiran el Roses Platja, el 5 Martorell Club Sala i el Cerdanyola del Vallès FC. Al seu torn, i en el Grup B ho faran el Platja Torredembarra CF, el CF Platja Vilanova i el Marina Cambrils Futbol Platja.

El calendari de partits ha quedat definit de la següent manera:

DISSABTE 13 DE JULIOL DE 2019
Partits Horari Camp
PLATJA TORREDEMBARRA CF – CF PLATJA VILANOVA 10.00 A
5 MARTORELL CLUB SALA – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 10.00 B
ROSES PLATJA – 5 MARTORELL CLUB SALA 18.00 A
MARINA CAMBRILS FUTBOL PLATJA – CF PLATJA VILANOVA 18.00 B
MARINA CAMBRILS FUTBOL PLATJA – PLATJA TORREDEMBARRA CF 20.00 A
ROSES PLATJA – CERDANYOLA DEL VALLÈS FC 20.00 B

 

DIUMENGE 14 DE JULIOL DE 2019
Partits Horari Camp
FINAL 09.30 A

 

PLA COMPETICIÓ JUVENIL MASCULÍ

Quatre participants en promoció Infantil

Al seu torn, la categoria de promoció Infantil reunirà un total de quatre equips participants, el Platja Torredembarra CF, el CF Platja Vilanova, el Roses Platja ‘A’ i el Roses Platja ‘B’, que s’enfrontaran entre tots. Cadascun d’ells disputarà un total de tres partits sense classificació final, amb el següent calendari:

DIUMENGE 14 DE JULIOL DE 2019
Partits Horari Camp
ROSES PLATJA ‘A’ – PLATJA TORREDEMBARRA CF 10.30 A
ROSES PLATJA ‘B’ – CF PLATJA VILANOVA 10.30 B
PLATJA TORREDEMBARRA CF – CF PLATJA VILANOVA 10.50 A
ROSES PLATJA ‘A’ – ROSES PLATJA ‘B’ 10.50 B
ROSES PLATJA ‘B’ – PLATJA TORREDEMBARRA CF 11.10 A
ROSES PLATJA ‘A’ – CF PLATJA VILANOVA 11.10 B