TOTS 21

Imatge de marca del FIC-CAT

Imatge de marca del FIC-CAT

La novena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada té obertes les inscripcions per participar en la categoria “Jove 48 Hores”, la categoria més innovadora, espontània, fresca i original del FIC-CAT.

La modalitat s’adreça a joves menors de 35 anys i consisteix en gravar i editar una obra audiovisual, de màxim tres minuts de durada i en català, durant el cap de setmana del 20 al 22 de maig.

Per participar, de forma gratuïta, cal fer la inscripció al web www.ficcat.cat abans del dijous 19 de maig. Un cop realitzada la inscripció, caldrà entrar a la pàgina web el divendres 20 de maig -a partir de les 3 de la tarda- i llegir la premissa o les premisses que hauran de formar part de la creació. A partir d’aquell moment, els participants
disposaran fins diumenge 22 de maig -abans de les 3 de la tarda- per fer arribar el treball al Comitè organitzador, allotjant-lo a través d’un YouTube personal, Vimeo o similar i trametent l’enllaç a info@ficcat.cat.

Tots els treballs participants es podran visionar el dissabte 4 de juny, a partir de 2/4 d’11 de la nit, al Casal Les Monges, tot just abans de la projecció de la Selecció Oficial de Videoclips.

Passada la mitjanit, al pati del Casal, tindrà lloc el fi de festa musical amb l’actuació en directe de Guillem Roma i la Camping Band Orchestra, amb cançons que contagien màgia i optimisme. Hi haurà ressopó per a tothom.

El treball guanyador serà premiat amb 500 € i un guardó, i es donarà a conèixer el diumenge 5 de juny durant la gala de cloenda, que se celebrarà al recinte del teatre del Casino Municipal de Roda de Berà.