.

.

TOTS 21

El Festival Internacional de Cinema en Català fa públics els noms de les persones que integraran els jurats de la propera edició del FIC-CAT –especial Localitzacions cinematogràfiques-, que tindrà lloc entre el 4 i el 10 de juny a Roda de Berà. 11 persones vinculades al món cinematogràfic en les seves diferents vessants com interpretació, direcció, producció, guió i   localització, entre d’altres, formen part dels dos jurats, el de la Selecció Oficial i el de Jove 48 HORES.

El Jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi formen   part   des   de   la   primera   edició: Montserrat   Carulla, presidenta d’Honor, i Joan Reig, músic tarragoní. La resta de membres d’estrenen com a jurat del FIC-CAT: Jaume Jordana, localitzador professional; Paco Poch, fotògraf i productor; Itziar Castro i Betsy Túrnez, actrius de cinema, teatre i televisió; i Carlos Marqués-Marcet, guionista i director.

El Jurat de Jove 48 Hores està format per Marc Fàbregas, guionista, productor i director; Diana Gómez, actriu; Biel Montoro, actor; i Txell Roig, responsable de Tarragona Film Office, entitat adherida a Catalunya Film Commission.

Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 17 de maig i cal fer-les –de forma gratuïta- al web www.fic-cat.cat.

Els membres del Jurat seran els encarregats de visionar totes les produccions seleccionades i decidir els millors treballs de cada categoria: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centre educatiu, producció Comarques Tarragonines, premi a les millors localitzacions i Jove 48 Hores. La selecció oficial es farà pública el 15 d’abril, i els guanyadors es donaran a conèixer el 14 de juny durant la gala de cloenda del Festival.