.

.

TOTS 21

Jurat jove del REC en una altra edició. Foto: festivalrec.com

Jurat jove del REC en una altra edició. Foto: festivalrec.com

El REC vol celebrar els seus quinze anys de vida amb un nou “look”. Per fer-ho els organitzadors del Festival de Cinema que es fa a Tarragona han decidit convocar un concurs per a crear un nou cartell.
La quinzena edició del Festival té la intenció de valorar als creadors locals i per aquest motiu, el REC vol aprofundir en les sinèrgies entre aquests i busca una nova imatge on prioritzarà aquells projectes que arribin de gent de les comarques tarragonines.
De les diferents propostes rebudes es farà una selecció de tres propostes, en una primera idea a aquestes tres se’ls pagarà 300 euros per a desenvolupar el cartell i una app. D’aquestes la guanyadora en treurà 2.000 euros per la resta de material.
Les bases del concurs estan explicades a la pàgina web del Festival on es marca també el periode d’entrega dels projectes que va des d’aquest 17 d’agost i fins al 7 de setembre.
Els tres seleccionats finalment tindran fins al dia 25 de setembre per a presentar el projecte definitiu d’on sortirà la nova imatge del REC i la nova aplicació del Festival.
El Festival REC es farà aquest any del 2 al 7 de desembre i un cop més se centrarà a mostrar aquelles pel·lícules noves i de nous talents que es poden veure per primera vegada a Tarragona.