.

Els dos concerts amb més afluència de públic han estat David Bisbal, seguit per Hija de la Luna, Homenatge a Mecano.

La 44a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils ha tancat portes aquest diumenge 12 d’agost amb un número total d’assistents de 18.524, un increment molt important respecte a l’edició anterior. Martín Pérez, director del Festival, ha posat en relleu la programació d’aquesta edició i ha ressaltat que Cambrils ha pogut gaudir de nombrosos caps de cartell en un únic festival.

El certamen musical va arrencar el dissabte 28 de juliol amb el concert de Kase.O i ha finalitzat amb Enrique Bunbury el 12 d’agost. Entre aquestes dues dates han passat per l’escenari del Parc del Pinaret artistes com David Bisbal, Juanes, Jorge Drexler, Sweet California o la Pegatina, entre d’altres.

Els dos concerts amb més afluència de públic han estat David Bisbal, amb més de 4.500 assistents, seguit per Hija de la Luna, Homenatge a Mecano, que va aplegar més de 4.000.

Martín Pérez ha assegurat que ja s’està treballant en la nova edició del Festival i que l’experiència assolida en aquests dos darrers anys ajudarà a seguir posicionant el Festival de Música de Cambrils al territori.