.

D’esquerra a dreta, Claudi Arimany, Gemma Maymó i Albert Sardà. Foto: Cedida/Aj.Altafulla

La plaça de l’Església d’Altafulla esdevindrà un any més l’escenari que acollirà el 37è Festival Internacional de Música (FIM). La regidora de Cultura, Gemma Maymó, acompanyada pels codirectors artístics del certamen, Claudi Arimany i Albert Sardà, han presentat aquest dimecres la programació del FIM amb set propostes “fresques, estivals i assequibles per a tothom”.  Una suma idònia per un espai com el que acollirà els recitals, una de les places amb millor acústica del país segons han remarcat els mateixos Claudi Arimany i Albert Sardà.

La regidora de Cultura, Gemma Maymó, ha assenyalat que el programa d’actuacions pretén “satisfer tot tipus de públic”, que podrà adquirir les entrades a partir d’aquest dijous 11 de juliol a través del portal web www.altafulla.cat.

Una de les novetats d’aquesta edició és la introducció de l’arpa, amb Esther Pinyol, “una de les arpistes més prometedores de la nova generació que ens oferirà algunes de les obres cabals escrites per a aquest instrument al costat de la violinista Linda Hedlun”, ha destacat el mestre Claudi Arimany.


Altres notícies:


Per la seva banda, Albert Sardà ha posat en valor que el FIM “té una gran quantitat de continguts, que no trobes en altres esdeveniments amb més pressupost”, al mateix temps que ha reivindicat la seva aposta personal per propostes contemporànies del segle XX.

La inversió en el FIM és de 30.000 euros i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Empreses Culturals.

PREUS I VENDA D’ENTRADES:

1 concert 15€ /
1 concert carnet jove 7,5€ /
abonament 4 concerts 49€ /
abonament 7 concerts 65€ /
invitació 0€

Els titulars del Carnet Jove de la Generalitat gaudiran d’un 50% de descompte únicament en la compra d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme.

VENDA D’ENTRADES
L’Oficina de Turisme d’Altafulla, a la plaça dels Vents, i per internet a www.altafulla.cat .

En cas de pluja o vent extrem els concerts es faran a l’església.