.

La pel·lícula tarragonina ‘El dulce sabor del limón’ va aixecar ahir el premi a millor llargmetratge emergent en el 9è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya celebrat a la ciutat de Puigcerdà des del 28 de juliol al 5 d’agost d’aquest 2018.

El jove productor, director i guionista del llargmetratge, David Aymerich, redactor de Tarragona21, va recollir el premi de la mà del director del festival, Jordi Forcada, en la Gala de Cloenda celebrada al Museu Cerdà de Puigcerdà.

‘El dulce sabor del limón’ es va projectar al municipi gironí el passat diumenge, dia 29 de juliol, a les 19:30 hores. El film tarragoní va ser seleccionat entre més de 1.000 propostes que va rebre el festival i, ara, ha aixecat el premi a millor pel·lícula en una selecció en la qual formaven part fins a 22 llargmetratges.

Aymerich s’ha mostrat “molt satisfet per la gran acollida de la pel·lícula en un esdeveniment de referència al territori” on, ademés, predominen els premis dedicats als curtmetratges. Així mateix, el creador de El dulce sabor del limón ha volgut “agrair a tot l’equip un reconeixement a la feina ben feta i un primer treball dels molts que estan per venir”.

David Solans, en una escena de la pel·lícula, rodada a Tarragona

Amb una molt bona acollida de la crítica i del públic, el drama adolescent protagonitzat pel reputat David Solans seguirà el seu recorregut per festivals nacionals i internacionals i ja prepara la seva estrena als cinemes catalans per aquesta tardor de 2018. En el film apareix també Elena Rivera, l’actriu tarragonina Mercè Rovira i la reusenca Abril Garcia.

Sinopsis de ​El dulce sabor del limón​

En Jaume (David Solans) és un adolescent qualsevol que, després d’una nit esbojarrada, acabarà a comissaria per veure com la seva vida comença a canviar. Allí coneixerà la Ilena (Elena Rivera), una enigmàtica noia que alimentarà tots els seus somnis i acabarà fugint amb ell a França, a la troballa d’una vida millor.