TARRAGONA 21

Pla general de l’accés principal a l’Hospital Sant Joan de Reus. Foto: Roger Segura

El doctor Anton Benet Català, assumirà la gerència de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus a partir del pròxim 1 de novembre prenent el relleu al doctor Mateu Huguet, en el càrrec des del setembre del 2018.

Benet, reusenc de 59 anys és llicenciat en medicina i cirurgia, metge especialista en medicina interna i actualment director de l’Hospital Pius de Valls. La seva carrera assistencial compta amb una llarga experiència en el sistema públic de salut. Ha desenvolupat atenció primària i hospitalària a l’Hospital de la Creu Roja de Tarragona, l’Hospital Universitari Joan XIII, el Pius Hospital de Valls o el Consorci Sanitari Integral Hospital Dos de Maig.

Pel que fa a la gestió en serveis de Salut ha ocupat diferents càrrecs al Pius Hospital de Valls i també ha estat director de l’Hospital Dos de Maig i l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

El Departament de Salut i el Servei Català de la Salut (CatSalut) volen agrair la tasca del doctor Mateu Huguet al capdavant de la gerència de l’Hospital Sant Joan de Reus

Redacció