.

La cita comptarà amb curses per a totes les edats, a partir de les 17 hores.

El Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors han organitzat, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de l’Àrea d’Esports, la XXVIII Milla Urbana de Vandellòs per al proper dissabte 6 d’octubre. Les persones interessades a participar en aquesta competició s’hi podran apuntar fins a mitja hora abans de l’inici de cadascuna de les curses al carrer de Fatxes (la primera, la dels barrufets, està prevista a partir de les 17h; i la darrera, la de la categoria absoluta masculí, a les 18.45h). La inscripció és gratuïta.

El recorregut començarà al carrer de Fatxes i les distàncies de les curses oscil•laran entre els 325 metres (1 tomb), per als més petits; i els 1.609 metres de la milla (5 tombs).

En aquesta edició hi haurà un premi especial de 100 euros per al participant que faci el rècord del circuit en les categories absolutes. En el cas de les categories barrufets i prebenjamí, es lliurarà una medalla a tots els participants; i en la resta de categories, trofeus als tres primers i al 1r classificat local.

En acabar la cursa, i un cop s’hagin lliurat els guardons, es farà una xocolatada per als participants i per als seus acompanyants.

 

L’any passat més un centenar de persones van participar en aquest esdeveniment esportiu.

Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat