.

.

TOTS 21

Acte a la Plça de la Font lectura del Manifest. Foto:Mauri

Acte a la Plça de la Font lectura del Manifest. Foto:Mauri

Amb la lectura d’un manifest davant de la porta de l’Ajuntament, Tarragona ha commemorat aquest 3 de desembre el dia mundial de les persones amb discapacitat. Un dia que arriba marcat per l’incompliment dels ajuts en la llei de dependència. Aquesta mateixa setmana les dades assenyalaven els problemes que segueixen passant moltes famílies com a conseqüencia de l’aturada dels ajuts en la llei de la dependència per part del Govern central
Les diferents entitats que han asistit a l’acte de la Plaça de la Font han demanat una aposta més decidida per les polítiques socials.
A l’acte de la Plça de la Font hi han participant diferents col·lectius i representants polítics de la ciutat.
Els actes continuaran demà, divendres 4 de desembre, amb una Matinal d’activitats a la Rambla Nova (davant col·legi de les Teresianes). De les 10 a les 13h hi haurà una Fira d’Entitats, a les 10h a la pista de bàsquet de l’escola de les Teresianes es celebrarà una jornada d’Esport integrat: Basking, a les 11h a la Rambla Nova el Grup de Teatre Ment i Salut La Muralla i el Grup de bioteatre de Sant Pere i Sant Pau presentarà la Comèdia Doña Emo y los emoticones. A les 12h es realitzarà una nova lectura del Manifest Sense Por i la jornada finalitzarà a les 12:15h una Màster Class de Zumba.