.

.

TOTS 21

Els dos entrenadors durant la trobada a la gespa de l’estadi municipal de Reus. Foto: Twitter CF Reus

Els entrenadors del Nàstic i del Reus Deportiu es van donar la mà i desitjar-se el millor de cara al derbi d’aquest diumenge. La trobada es va produir ahir damunt la gespa de l’Estadi Municipal de la capital del Baix Camp, que acollirà el partit amb més voltatge de la demarcació a partir de les 18.00 hores. Els dos equips arriben alleugerits pels resultats del passat cap de setmana. Dues victòries que consoliden l’èpica en què s’ha instal·lat el Reus des de l’enrenou del límit salarial i endreça el futur dels granes.

El roig-negre Xavi Bartolo definia l’encontre “com un partit més” amb implicacions especials “més de cara a l’afició que a nosaltres. Tres punts més per anar sumant i consolidant” per aconseguir un dels objectius de la jornada, com és “guanyar el primer partit a casa”. Del rival, bones paraules: “Un equip molt ordenat i molt competitiu i molt intens”. “És anecdòtic”, responia quan se li recordava que el Nàstic encara no coneix la victòria davant els reusencs en lliga professional.”Mira les estadístiques de les temporades anterior nso té res a veure. En començar el partit els dos tenim les mateixes possibilitats de guanyar”.

Per la seva banda José Antonio Gordillo reconeixia que la imatge donada en l’inici de lliga pels granes no era la desitjada i que la victòria davant l’Osasuna (“vam fer un bon partit i van ser justos vencedors”) va tallar a temps els nervis. Pel que fa al seu primer derbi, “un partit bonic per a l’afició, haurem de refrendar la continuïtat en el joc” davant “un rival que està jugant molt bé. Inicia, salta línies amb la pilota i arriba amb molts homes a dalt. Esperem que el Nàstic sigui el de la primera meitat contra el Tenerife i el de l’Osasuna, aquest equip que tenim al cap i ens està costant però que vam veure ja diumenge”.