.

.

TOTS 21

El sorteig es realitzarà el proper 7 de juny i el resultat s'anunciarà a través de les xarxes socials de l'Ajuntament

El sorteig es realitzarà el proper 7 de juny i el resultat s’anunciarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament

Aquest 26 de maig ha finalitzat la setena edició del «de tapes per Torredembarra» amb una valoració molt positiva ja que s’han superat les 18.500 tapes servides. Així, tot i no haver superat les 19.000 de l’any passat, el «de tapes» manté molt bones xifres, tenint en compte que en aquesta edició han participat 49 establiments i que aquest darrer cap de setmana del «de tapes» ha coincidit amb un temps plujós, tant divendres com dissabte, i la jornada electoral diumenge.

Amb tot, l’organització, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el «de tapes» continua sent una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració de Torredembarra així com per fomentar el consum i l’activitat econòmica en general.

Cal recordar que fins aquest divendres 31 de maig, a les 14 h, es pot participar en el sorteig del «de tapes» 2019: lots de productes comèstics Maystar, sortides amb catamarà i marxandatge de la Regidoria de Turisme. Cal tenir un mínim de 10 tapes consumides amb els seus respectius segells per poder votar la millor tapa, emplenant la butlleta de participació i dipositant-la juntament amb els segells corresponents a l’urna o bústia que es troba a la Regidoria de Turisme. El sorteig es realitzarà el proper 7 de juny i el resultat s’anunciarà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament.