TOTS 21

Una escena del curt ‘Madre’

El curtmetratge ‘Madre’, del director Rodrigo Sorogoyen, ha guanyat el Goya al millor curtmetratge de ficció en la 32a edició dels premis de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques, celebrada el passat dissabte 3 de febrer.

Vila-seca aposta pel cinema de qualitat. El passat mes d’octubre de 2017 es va celebrar la segona edició del festival FICVI, on vam poder veure, entre d’altres, el curtmetratge ‘Madre’, que va obtenir el premi Internacional aconseguint la màxima puntuació del jurat. ‘Madre’ va ser una de les 41 obres seleccionades com a finalistes, d’un total de 978 inscripcions.

L’alcalde de Vila-seca, lliurant el guardó a l’obra

«Veritablement prodigiosa aquesta cinta de Sorogoyen, que aconsegueix aterrar-nos sense que hi hagi sang ni violència. Una trucada de telèfon molt tensa, un pla seqüència de 14 minuts, unes actuacions que estarrufen els pèls, sense saber amb certesa el que està veient aquest nen que sentim entretalladament mentre la mare a casa, molt lluny, es desespera. Cinema i talent en estat pur.”

Així és ‘Madre’, el curtmetratge de Rodrigo Sorogoyen que està produït per Caballo Films, Malvalanda i la col·laboració d’Apache Films.