.

.

TOTS 21

En total s’han lliurat 23 Diplomes d’aprofitament del cur.

Aquest dimarts ha tingut lloc a la Biblioteca Municipal de Creixell (Bibliocreixell) l’acte de cloenda del curs d’alfabetització de 60 hores ‘Lletres per a tothom’. El curs s’ha realitzat amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, el Consell Comarcal del Tarragonès, l’ajuntament de Creixell i amb el Fons Social Europeu-Unió Europea.

Es tracta d’un curs de català de 60 hores al qual hi han assistit un total de 34 dones de nacionalitat marroquina, totes elles residents a Creixell. Un 80% d’aquestes dones no estan alfabetitzades. Totes elles han aprofitat el curs com a una oportunitat per aprendre a parlar i escriure en català.

Des de la Biblioteca Municipal de Creixell Bibliocreixell s’ha donat suport a aquest curs també per fomentar la participació d’aquest col-lectiu de dones marroquines de Creixell a altres activitats de la Biblioteca i també del municipi.

En total s’han lliurat 23 Diplomes d’aprofitament del curs i la resta certificats d’assistència per no haver computat el nombre d’hores exigit.

Les classes del curs les ha realitzat la professora Assumpta Mañé de l’Associació de Professionals i Estudiosos en llengua i literatura catalanes (APELLC).

A l’acte de cloenda hi ha assistit Francesc Tarragona, director dels Serveis Territorials a Tarragona del departament de treball, afers socials i families de la Generalitat de Catalunya; Antonio López, del Consell Comarcal del Tarragonés; Pili Romero, primera tinent d’alcalde de l’ajuntament de Creixell; Francesc Sentís, regidor de cultura de l’ajuntament de Creixell; Maribel Pérez, directora de la Biblioteca Municipal de Creixell, i Sió Santaulària de l’Unitat de Ciutadania i Cohesió del Consell Comarcal del Tarragonès.

Al final de l’acte s’ha fet la tradicional foto de familia al patí de la Bibliocreixell.